Vraag een tuinadvies gesprek aan Neem contact op

Tuinonderhoud

Genieten van een mooie tuin het hele jaar door begint bij tuinonderhoud. Dit is tevens de focus van mijn bedrijf. U kunt bij mij terecht voor zowel incidenteel als periodiek onderhoud. Onderhoudswerkzaamheden zijn heel gevarieerd: van grasmaaien tot borderonderhoud, van bladruimen of onkruid wieden tot snoeien van bomen en hagen. Bij incidenteel onderhoud kan ik bijvoorbeeld een voorjaars- of een najaarsonderhoud van uw tuin doen. Of uw tuin weer in topconditie brengen bij achterstallig onderhoud. Bij periodiek onderhoud kom ik regelmatig bij u langs om de tuin in topconditie te houden. Hoe vaak dit is spreken we samen af.

Ecologische hovenier

Ik heb het milieu hoog in het vaandel staan. Zo voer ik tuinafval op verantwoorde wijze af en indien mogelijk, verwerk ik het tot compost. Door (natuurlijke) bemesting ontstaat een gezond bodemleven, ontwikkelt de beplanting zich sterk en krijgt ongewenste begroeiing nauwelijks een kans. Ik zeg, liever bemesten dan bestrijden.

Werkwijze

Ik kom altijd eerst bij u langs voor een oriënterend adviesgesprek. Ik luister naar uw wensen en stel een passende offerte voor u op met alle werkzaamheden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Ik zie er naar uit om van u te horen!

Als Noord-Hollandse Tuinman werk ik in de gehele provincie Noord-Holland. Bent u geïnteresseerd? Twijfel niet om contact met mij op te nemen via info@denoordhollandsetuinman.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Ga naar contact