Vraag een tuinadvies gesprek aan Neem contact op

Tuinontwerp & aanleg

Tuinontwerp

Een nieuwe tuin begint altijd met een professioneel tuinontwerp. Ik neem de tijd om uw wensen te inventariseren en uw tuin te bekijken. Met mijn kijk op groen en uw wensen kom ik met een passend tuinontwerp. In harmonie met uw woning, uw leefomgeving en uw levensstijl.

Tuinaanleg

Na goedkeuring van het ontwerp begin ik met de tuinaanleg. Dit is de basis van uw nieuwe tuin. Het fundament van de tuin wordt gelegd en de eerste contouren worden zichtbaar. Tijdens deze fase van tuinaanleg kan het voorkomen dat u nieuwe ideeën krijgt. Uiteraard probeer ik deze nieuwe ideeën toe te passen, altijd in goed overleg met u.

Werkwijze

Ik kom altijd eerst bij u langs voor een oriënterend adviesgesprek. Ik luister naar uw wensen en stel een passende offerte voor u op met alle werkzaamheden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Ik zie er naar uit om van u te horen!

Als Noord-Hollandse Tuinman werk ik in de gehele provincie Noord-Holland. Bent u geïnteresseerd? Twijfel niet om contact met mij op te nemen via info@denoordhollandsetuinman.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Ga naar contact